Šabanov sin za svadbu izdvojio više od 70.000 eura

Šabanov sin za svadbu izdvojio više od 70.000 eura

Mihajlo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, i njegova trudna izabranica Marina Velimirović u nedjelju će izgovoriti sudbonosno “da”, a proslava će biti organizovana u jednom od najelitnijih beogradskih hotela.

Prema saznanjima Kurira, mladenci su za vjenčanje izdvojili više od 70.000 eura. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 eura, dok su za dvije vjenčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 eura.

-Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan vjenčanja. Sve pripreme su završene, lijepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u posljednji čas. Marina će nositi dvije vjenčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odijelo za Mihajla. Znam da su samo za vjenčanice dali 20.000 eura, uopšte nisu štedjeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan – započeo je za Kurir dobro obaviješteni izvor blizak budućim mladencima, koji je otkrio i ko će zabavljati goste na veselju:

-S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cijena za cijeli tim samo 1.500 eura – objasnio je on.

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvjetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema riječima izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cijena po osobi 120 evra.

-Oni su kao porodica široke ruke, pa me ne čudi što su odabrali najskuplji meni za svoje goste. Samo troškovi muzike, prostora i vjenčanica iznose blizu 70.000 eura – zaključio je sagovornik za Kurir.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica