Portal 072info

Sada možete saznati ko vas je izbrisao sa Facebooka (VIDEO)

Ako vas je ikada zanimalo kome idete na živce i ne želi vas imati za prijatelje na Facebooku, to sad možete vrlo lako saznati

Aplikacija je dostupna za Android, ali i iPhone telefone i potrebno ju je samo skinuti s App Storea ili Google Playa kako biste započeli svoj istraživački posao.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako vas je ikada zanimalo kome idete na živce i ne želi vas imati za prijatelje na Facebooku, to sad možete vrlo lako saznati. Ali, ne radi se o triku kojeg je razvio Facebook, već o besplatnoj aplikaciji Still friends. Sve što morate nakon instalacije je prijaviti se sa svojim Facebook računom. Aplikacija zatim izlista vaše prijatelje i svaki put kada više niste nekome prijatelj vas obavijesti.

Doduše, ukoliko nekoga niste jako dugo “sreli” na ovoj društvenoj mreži, to može biti zato što je korisnik izbrisao svoj račun ili je jednostavno neaktivan. Naravno, neki korisnici mogu i sakriti sadržaj od vas pa vam se zato ne prikazuje toliko često koliko biste možda htjeli.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na Google Playu je preko deset hiljada ljudi ocijenilo aplikaciju i ima skoro četiri zvjezdice. Međutim, mnogi se žale kako je aplikacija prepuna pop-up reklama, kao i da im ne dopušta ulaz iako ispravno koriste svoje korisničko ime i lozinku.

Drugi pak tvrde da je aplikacija pomalo morbidna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Dobro je radila neko vrijeme. Nedavno mi je počela tvrditi da su me moji preminuli prijatelji dodali i unfirendali me dvaput dnevno – napisao je korisnik Jason. – Sviđala mi se ova aplikacija, ali od jučer ujutro je užasno naporna. Stalno me obavještava o mojim umrlim prijateljima. Njihovi korisnički računi su zatvoreni i ponovno aktivirani. To mora da je neka pogreška – napisala je Cathy.

Fokus.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 13
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME