Sajfer o robiji i ponudama pijanih djevojaka na nastupima: Kad sam legao u ćeliju, počeo je odmor

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Reper iz Sarajeva, Adnan Nikšić poznatiji kao Sajfer punom parom radi na karijeri. Nedavno je objavio duet “Ignor” sa Eminom Hadžajlićem alias Cunami koja već broji milion pregleda na YouTubeu. 

 – Prezadovoljan sam pjesmom, sluša se u cijelom regionu. Nekako sam znao da će biti slušana – rekao je Sajfer za portal “Avaza”.

Ljeto mu je prebukirano, uskoro planira objaviti solo pjesmu.

– Iznenadit ću publiku sa dva dueta, ali ne želim otkrivati ko je u pitanju… Sve u svoje vrijeme – kazao je reper.

Iako ima mnogo obaveza, kako kaže, ljubav ne ispašta.

– Mi smo uvijek skupa, moja žena ide sa mnom na nastupe. Kod nas ima ljubomore, ali, drago mi je zbog toga. Sve je u granicama normale. Ima mnogo djevojaka koje dođu na nastupe, ali ona je svjesna da je to posao –  prokomentirao je reper pa dodao da je bilo nezgodnih situcija na nastupima:

– Neke djevojke se baš napiju pa se čudno ponašaju, pa me pitaju: “U kojem si hotelu?”, pa žele da se vidimo, ali, ja to sve profesionalno izignorišem.

Sada je zadovoljan svojim životom, pa se osvrnuo na svoju burnu prošlost i dotakao se dvogodišnje robije koju je odslužio zbog narkotika.

– To je bila životna lekcija za mene, fokusirao sam se na sebe. Sjetim se prvog dana, napetost je počela od samog hapšenja. Strpaju te u kombi, vozali me. Kad sam legao u ćeliju to je bio odmor. Osjećao sam se ko na šlaufu, što kažu. Bilo mi je svjedno koliko ću godina dobiti. To nikome ne treba, ja sam izvukao najbolje od toga – prokomentirao je Nikšić.

Reper je istakao da sebi nikada nešto slično ne bi dozvolio.

– Pošteno zarađujem, radim pjesme sebi i drugima. Bilo je što je bilo. Sada znam šta želim – zaključio je Adnan. 

Avaz

GODISNJICA
MARKETING