AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Egipćanin Mohamed Salah pojavio se na benzinskoj pumpi u opermi Liverpoola, a on je iznenadio sve prisutne potezom da svima koji su bili tu plati benzin i na taj način ih počasti, što je izazvalo brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Kada se Salah pojavio na benzinskoj pumpi, gotovo svi prisutni odmah su iskoristili tu priliku da se fotografišu s njim, a on je otišao i korak dalje te je odlučio svima koji su bili tu platiti račun za gorivo.

Ovaj potez Epićanina oduševio je brojne nogometne fanove širom svijeta, a na tu priču odmah se nadovezao i njegov veliki prijatelj i saigrač Dejan Lovren koji je pohvalio njegov potez, ali je kao i uvijek iskoristio priliku da se malo i našali s njim.

“Čuo sam da je Mo Salah platio račune svima koji su bili na benzinskoj pumpi. Sjajan gest. Ali, možeš li meni nekad platiti kafu? Obično si ‘cicija’ pa sam zato iznenađen zbog ovoga. U svakom slučaju, svaka čast na tome”, napisao je Lovren na Twitteru.

Salah će ove godine gotovo izvjesno podići pehar za prvaka Engleske, što će za Liverpool biti prvi put nakon 30 godina da osvoji nacionalno prvenstvo, a upravo on jedan je od najzaslužniji što će tim Jurgena Kloppa na prvom mjestu završiti sezonu 2019/2020.

Klix