Portal 072info

Salon ljepote “Tajna”: Brojne Zeničanke oduševljene stručnošću i kvalitetom usluga

U Zenici je nedavno otvoren Salon ljepote “Tajna”, a svečanosti ceremonije otvorenja najmodernijeg salona u gradu prisustvovale su brojne zvanice. 

Salon se nalazi u najmodernijoj zgradi “ZEVAL” i na najljepšoj adresi u gradu, i predstavlja pravo mjesto za sve one koji traže kvalitet, ljubaznost, ugodnost i zasluženu pažnju, uz usavršene vještine.

Salon ljepote “Tajna” nudi brojne usluge poput japanskog iscrtavanja obrva – microblading, puder obrve – PMU, profesionalno šminkanje, dermapen, plasma pen, ultrazvučna špatula, dubinsko čišćenje lica, masažu i dermoterapiju lica, nadogradnju trepavica, maderoterapiju, relay masažu, nadogradnju noktiju, geliranje, manikuru i pedikuru, depilaciju voskom i šećernom pastom, čupanje i farbanje obrva, razne vrste pletenica…

Da je ovakav salon odavno trebao Zenici govore brojne Zeničanke koje su za kratko vrijeme od otvorenja posjetile “Tajnu”, a konačnim ishodom bile su više nego oduševljene.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do subote, od 10 do 18 sati, a nalaze se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u ulici Mujagića sokak na broju 15, odnosno, u novoizgrađenoj zgradi “ZEVAL” na Bulevaru. 

Za sva vaša pitanja, dostupni su i putem oficijelnog Facebook i Instagram profila, a možete ih kontaktirati i na broj telefona 061 966 882!

Podijelite članak
  • 70
    Shares

Počitajte još

Demant na vijest da se ekološki projekti u Zenici finansiraju sredstvima ministarstva

072info

Sredstvima resornog kantonalnog ministarstva finansirano više od 93 odsto eko projekata u Zenici

072info

LIJEPE VIJESTI: Zenica u decembru bogatija za 105 beba

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box