Samo u Rusiji: Medo se vozi na zadnjem sjedištu automobila

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Na društvenim mrežama u Rusiji objavljen je video-snimak na kom su lokalni stanovnici grada Naberežnije Čelni u Tatarstanu zabilježili kako se pravi mrki medvjed udobno vozi na zadnjem sjedištu automobila.

Naime, lokalni vozači automobila u Tatarstanu nisu skrivali svoje oduševljenje i iznenađenje kada su u vozilu pored njihovog primjetili neobičnog putnika. Udobno se smejstivši na zadnjem sjedištu, kroz poluotvoreni prozor izvirivao je mrki medved.

“U gradu Naberežnije Čelni u jednom od automobila primećen je neobični putnik. Priča se da u Rusiji medvjedi hodaju ulicama s kapama na glavi. A, oni se, međutim, isključivo voze na zadnjem sjedištu automobile”, piše na lokalnom portalu “Novosti_111” na Instagramu, prenio je “Sputnjik”.

Medvjed je izbacio njušku kroz prozor i s neskrivenim interesovanjem posmatrao ostale putnike koji su se vozili u kolima pored njegovih, istina, u ljudskom obličju.

Odakle i kuda je putovao pravi medved nije poznato. Moguće da pripada nekom cirkusu ili je njegov vlasnik neki od lokalnih stanovnika.

VIDEO: https://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/2020527852-A3QOU.html/player/