Portal 072info

SAOPĆENJE: Mirsad Čivić pristupio A-SDA Zenica

Stranka demokratske aktivnosti A-SDA Zenica aktivno provodi politiku realizacije programa i projekata iz svoje predizborne aktivnosti putem poluga u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti Grada Zenica i Zeničko-dobojskog kantona. Osnov za uspješno provođenje strateških smjernica su kadrovski kapaciteti o kojima stranka vodi posebnu brigu.

Danas je stranci A-SDA Zenica pristupio Čivić Mirsad, dipl.inž. šumarstva. Svečanost prijema gospodina Čivića održana je u prostorijama GO A-SDA Zenica. Tom prilikom mu je mr.sc. Mensud Keleštura, zemjenik predsjednika GO A-SDA Zenica i aktuelni gradski vijećnik uručio člansku kartu Stranke. Svečanost je uveličao ministar Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline, Arnel Isak, predsjedavajuća Gradskog vijeća Diana Bešić i sekretar KO A-SDA, Kasim Alić.

Čivić Mirsad ima značajno profesionalno i političko iskustvo – u vremenu od 2012-2016 bio je gradski vijećnik, a 2016. godine i kandidat za gradonačelnika Zenice. Ovom prilikom gospodin Čivić izjavio je da je nakon duže političke apstinencije u A-SDA stranci prepoznao novu političku snagu koja je programski i kadrovski spremna da se suoči sa izazovima i mnogobrojnim problemima u našoj lokalnoj zajednici.  

Podijelite članak
  • 114
    Shares

Počitajte još

Klubovi SDA i A-SDA o sjednici GV Zenica

Redakcija

Delegacija A-SDA posjetila Babino

Redakcija

A-SDA ZENICA: JP “Parking servis” preuzima sudske ovlasti

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box