Saznajte koliko je ljubomoran vaš horoskopski znak

Škorpije preteruju u ljubomornim ispadima, a Vodolije kao da nemaju ovaj osjećaj. A kako se vaš horoskopski znak nosi sa ljubomorom…

Ovan

Prilično je ljubomoran, daleko iznad onoga što bi mogli da nazovemo normalnim, čime pokazuje koliko mu je stalo do partnera. Strastven je u ljubavi, pa su jednako strastveni i njegovi ljubomorni ispadi.

Bik

Umjerena ljubomora obilježava ovaj znak, ali ne vole da budu takvi, jer im je to naporno. Žele stabilne veze u kojima neće imati razloga za ljubomoru. Ipak, to je ponekad jače od njih pa spadaju u kategoriju natprosječno ljubomornih. Sami su jaki kad su iskušenja u pitanju.

Blizanci

Nisu pretjerano ljubomorni, jer i sami vole da koketiraju i da budu u centru pažnje. Razlogom za ljubomoru ne smatraju tuđe poglede na partneru, kao ni njegovo pretjerano druženje sa suprotnim polom. Međutim, kad ih napad ljubomore uhvati, znaju da budu dosadni s pitanjima i komentarima.

Rak

Vrlo su ljubomorni, po učestalosti i intenzitetu drugi po redu nakon Škorpije, a oni su najgori. Zahtjevni su u vezi, ali i odani. Skloni su drami i preuveličavanju zbog čega znaju da pomišljaju da su u lošoj vezi, iako to možda nije tako.

Lav

Pripadnici ovog znaka imaju problema sa vrlo velikom dozom ljubomore, ali to pokušavaju da prikriju na sve moguće načine, jer imaju problema i sa egom. Ipak, ljudima koji ih dobro poznaju, to ne može da promakne. Njihova ljubomora ponekad toliko nema smisla da može biti i duhovita.

Djevica

Doza ljubomore kod Djevica je ispod prosjeka, jer su vrlo odani, pa podrazumijevaju da je i partner takav. Međutim, kad nešto posumnjaju, nenametljivo će obratiti pažnju na detalje partnerovog ponašanja i spajaju ih kao slagalicu.

Vaga

Po količini ljubomornih ispada, u odnosu na druge znakove, Vage su tačno u sredini. Ni previše, ni premalo. I u tom aspektu života su neodlučni. Kao da se u nekim situacijama ne mogu da odluče – biti ljubomoran ili ne?

Škorpija

Najljubomorniji znak zodijaka je Škorpija, a razlog za sumnju vidi u baš svemu. Pripadnicima ovog znaka, iako sami znaju da zrače jakim seksepilom, smetaće ako je i partner takav. Najsrećniji su u vezi sa nekim ko je spreman da im se potpuno posveti.

Strelac

Ljubomora ih rijetko uhvati, jer i sami imaju problema s vjernošću partneru. Uz to, vrlo su aktivni i društveni, pa nemaju vremena ni volje da se zamaraju sa njom. Za njih je savršena stabilna veza u kojoj povremeno mogu da odlutaju u flert i ne odgovaraju za to.

Jarac

Malo ljubomore postoji, ali daleko ispod prosjeka. Pripadnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilne veze i skloni su vjerovati, kao i Djevice, da se podrazumeva da je partner vara, jer su i oni takvi.

Vodolija

Ovo je najmanje ljubomoran znak zodijaka. Toliko rijetko ih uhvati ljubomora da se partneri znaju da pitaju je li im uopše stalo do njih. Njima kao da je sve ravno. Nesigurni su u sebe i znaju da odlutaju u vanbračne avanture.

Ribe

Pripadnici ovog znaka prilično su ljubomorni, više od Bika ili Vage, ali manje od Škorpije, Ovna, Raka i Lava. Skloni su dugim i stabilnim vezama i mrze kada im nešto poremeti tu koncepciju. Iskrenu su, pa partnerima svašta kažu tokom ljubomornih ispada.

Prethodni članakU utorak 13. oktobra nova 1437. hidžretska godina
Sljedeći članakUpravi RMU Zenica ističe vrijeme: Rudari sutra stižu pred zgradu Elektroprivrede