Portal 072info

SAZNAJTE U EMISIJI TELERING – OBN TV: Da li je potvrđen ulazak SNSD-a u vlast na nivou BiH

Da li je istina da je tajnim dogovorom Bakira Izetbegovića i Milorada Dodika potvrđen ulazak SNSD-a u vlast na nivou BiH otkit će  gost ovonedjeljnog izdanja Teleringa OBN TV koji uređuje i vodi Mato Đaković član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović.

Posljednjih dana po kuloarima se priča da je pod pritiskom stranih ambasada dogovoreno da SNSD bude novi partner na nivou BiH. Prema istim pričama dogovoreno je i kako riješiti priču oko referenduma koji je Dodik najavio u RS-u. Da li ima istine u ovim kuloarskim pričama saznajte ove nedjelje od 14:30h u novom izdanju Telerina OBN TV kada će Mato Đaković ugostiti Bakira Izetbegovića.

Sa svojim gostom Mato će otvoreno razgovarati i o mnogim drugim aktuelnim temama, sporazumu sa SBB-om koaliciji na svim nivoima, preraspodjeli vlasti,  izbjegličkoj krizi koja je zahvatila Balkan ali i Evropu te posljedicama iste na BiH.

Bakir Izetbegović će iskreno i bez cenzure dati odgovor da li je Komšić molio za povratak u vlast, dokle je stigla istraga o napadu na Aleksandra Vučića i da li je i ko je stopira.

Informacije o ovim ali i ostalim aktuelnim pitanjima iz prve ruke dobit ćete ako budete uz program OBN TV i emisiju Telering u nedjelju 18.10.2014. od 14:30h jer gost Mate Đakovića je Bakir Izetbegovići član Predsjedništva BiH.

Podijelite članak