Portal 072info

SBB BiH Zenica održao promociju kandidata u Orahovici!

PROMO – IZBORI 2016 – Promocijom kandidata Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić Zenica nastavljena je predizborna kampanja ove stranke u mjesnoj zajednici Orahovica. Prisutnim mještanima obratili su se kandidati Amela Granić, s posebnim akcentom na poboljšanje zdravstvene zaštite, a Diana Bešić govorila je o značaju zadržavanja mladih i obrazovanih kadrova u našem gradu.

Iz mjesne zajednice Orahovica je  SBB-ov kandidat Ibrahim Bilčević koji je govorio o problemima  u Orahovici s posebnim akcentom na položaj nezaposlenih i mladih osoba:

-Mladi Orahovice općenito,  danas su bez perspektive. Nezaposlenost, agonija i očaj , bez konkretnih prijedloga za rješavanje njihovih problema konačno mora prestati. Vrijeme je da se okrenemo mladosti i ulažemo u njihovu budućnost. Dosadašnji vijećnici Orahovice nisu ništa uradili za ovu mjesnu zajednicu, jer iako se kandiduju iz Orahovice  uglavnom žive u gradu- kazao je Bilčević.

U ime liste obratio se nosilac Ekrem Tuka, te federalni zastupnik Nasir Beganović, a svojim prisustvom podršku dali zastupnici u Skupštini ZDK.     

velikiizbori

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box