SBB BIH ZENICA UZ NAROD Odlično interesovanje građana na info-pultu!

PROMO IZBORI 2016 –  Gradski odbor Saveza za bolju budućnost BiH Zenica već treći dan druži se s građanima Zenice, kojima putem info-pulta prezentira svoj program rada ali i kandidate za Gradsko vijeće.

Druženje na ulicama Zenice najbolji je pokazatelj da je SBB uz narod. Tako su još jednom pokazali koliko su na raspolaganju građanima kako bi zajedničkim snagama donijeli bolje sutra nakon 2. oktobra.

sbbizbori2016reklamaPored odlične podrške Zeničana, koji osim zanimanja za program masovno popunjavaju pristupnice u stranku, kandidatima SBB-a nesebičnu podršku pruža i njihov Forum mladih.

Da podrške ne nedostaje govori i podatak da je na info-pultu uz kandidate i Zeničanin Nasir Beganović, zastupnik u Parlamentu FBiH i predsjednik KO SBB-a, koji također pruža svaki vid podrške kandidatima za predstojeće Lokalne izbore.

Veliko interesovanje građana za info-pult
Veliko interesovanje građana za info-pult

Na info-pultu smo zatekli Sedžidu Beganović Isaković, aktuelnu vijećnicu i kandidata na predstojećim izborima za Gradsko vijeće, kao i Fehima Muratovića, također kandidata za Gradsko vijeće, koji su razgovarali danas s građanima Zenice o problematici grada ali i predstavili rješenja koja nude u programu stranke.

velikiizbori