Sedam stvari koje bude strast u vezi: I sve će vas iznenaditi!

Sa godinama strast polako postaje jenjava, ali to ne znači da treba da je se odreknete. Poneki sitan detalj može drastično da promijeni raspoloženje u vezi i usmjeri stvari ka spavaćoj sobi.

Dragi muškarci, ne morate da imate savršeno urađene pločice da biste probudili želju vaših supruga. Neki svakodnevni, neočekivani potezi spriječit će da se ugasi strast, potrebno je samo malo truda.

1) Bez stresa

Možda zvuči kao ne naročito bitna stvar za seksualni život, ali svakodnevne obaveze poput sređivanja stana ubice su strasti. Niko od nas ne želi da dođe umoran s posla i prihvati se sređivanja stana ili ubjeđivanja sa dragim da to uradi. Međutim, ako dođete kući i (bez prethodnog pitanja ili molbe) zateknete čist stan, skuhan ručak i zbrinutu djecu, bit ćete bolje volje, a ostat će više vremena za vas kao par.

2) Ničim izazvana masaža stopala

Gledate zajedno televiziju u dnevnoj sobi i u nekom trenutku, ničim izazvan, on stavlja vaša stopala u svoje krilo i počinje da ih masira bez skretanja pogleda sa televizora. Prija, zar ne?

3) Ničim izazvana masaža ramena

Znate kako čekanje u redu može da bude dosadno? I naporno? Zamislite da iznenada počne da vam masira ramena. Iznenadne masaže uvijek natjeraju krv da prostruji venama.

4) Mini odmor iznenađenja

Vikend, produženi vikend ili u najmanju ruku izlazak koji je sam isplanirao i organizovao, obradovao bi svaku ženu. Posebno, ako je njena obaveza samo da uskoči u cipele i pođe sa njim.

5) Kad je ponosan na svoju ženu

Nijedna pohvala ne prija kao njegova.

Kada ostvarite uspjeh, a on vas, ponosan na to, hvali pred porodicom i prijateljima, preostaje vam samo da ga nagradite.

Isti efekat ima kada je on jednostavno zadivljen vašim talentima i sposobnošću, bez obzira na rezultate koje postižete.

6) Poljubac u vrat

Kada vam iznenada priđe s leđa dok perete sudove, zagrli vas i poljubi u vrat. Ovo iznenađenje razbuktava strasti.

7) Samopouzdanje je seksi

Kada on ima dovoljno samopouzdanja pa mu nisu stalno potrebni komplimenti, laskanja i pohvale, onda i vi lakše predlažete nešto novo. Recimo, da se nekada poigrate seksi igračkama ( u ovom slučaju on će vaš prijedlog dočekati sa oduševljenjem, neće se naljutiti), prenosi Blic.