Sejo Brajlović: Volio bih da živim 150 godina. Sada trebamo da idemo na hadž, žena hoće da ide a ja neću jer nije vrijeme

sejo
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

‘Hajmo kod hadžije da ga ‘maznemo’”, ne ide to. Zato ću ja malo kasnije, kad još malo ostarim’

Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović je u razgovoru sa Mirzom Vranj govorio o umri koju je obavio prije 15 godina.

“Sada trebamo da idemo na hadž, žena hoće da ide a ja neću jer nije vrijeme. Kako će reći ova raja: ‘Hajmo kod hadžije da ga ‘maznemo’”, ne ide to. Zato ću ja malo kasnije, kad još malo ostarim. Kada sam išao, mislio sam da je to turistički i doš’o sam u avion, pun je avion hadžija, Sarajlija govore: ‘Evo Sejo došo tobe’. Ja gurkam ženu govorim joj nešto nije uredu, šta je ovo. Fino mi je bilo, svima bih preporučio da odu”, kazao je Sejo.

“Imam snimljene dvije kasete, ali tu nema love. U Sarajevu samo par ljudi uzimaju ozbiljne cifre, a to su Šerik Konjević, Dino Merlin i Halid Bešlić”, rekao je popularni Sejo.

“Volio bih da živim 150 godina i opet bi mi malo bilo. Kad sam se vraćao iz vojske, bio sam kokuz, i onaj avion se nešto trese preko Igmana, kontam ja: ‘Ma rokni, ko ga je**, kad sam kokuz’. Sad kad odem nije mi dobro”, ispričao je on.

U nastavku možete pogledati kompletan razgovor sa sarajevskim ugostiteljom: