Seka Aleksić: Metak mi je prošao pored glave

Pjevačica Seka Aleksić, otkrila je u intervjuu za domaće medije neke od naintimnijih detalja iz ličnog života, svom odrastanju i teškim trenucima koje je prošla sa porodicom.

Govorila je o svojim počecima, nepoznatim detaljima iz karijere, školovanju, ali i o tome koliko je put ka slavi i uspješnoj karijeri trnovit i pun uspona i padova.

Takođe, prisjetila se svog oca i kroz suze govorila o sjećanju na njega. Ljubavna priča pjevačice i njenog supruga Veljka Piljikića oduvijek je izgledala kao prava bajka, a u emotivnoj ispovijesti Seka je navela mnoge nepoznate pojedinosti iz porodičnog doma i braka.

“Sa mnom može o svemu da se priča. Ja imam temu i za prostitutku i za osobu koja ide nedjeljom na liturgiju, mogu i da pričam sa mamom koja ima dvoje djece i koja je požrtvovana mama”, rekla je Seka Aleksić, odgovarajući na pitanje koja je najveća predrasuda o njoj.

Dotakla se i toga šta je sve prošla kroz i tokom estradne karijere.

Copy

“Dosta toga sam u životu proživjela. Ja pjevam od 14. godine i u kafani sam od 14. godine, a sada imam 41. Ljude dijelim samo na dobre i na loše. Svašta sam prošla. Od toga da je neko pucao, da mi je metak prošao pored glave, do toga da su nas u kafanama maltretirali da sviramo do 5 ujutru, a naše se završava u 1 sat. A mislim da je teško djetinjstvo napravilo od mene to što danas jesam”, ispričala je.

Prethodni članakIzdaje se stan, mnogi smatraju da je oglas sramotan
Sljedeći članakKARLEUŠA UŽIVA U BIH! Objavila video uz emotivne stihove Dine Merlina