SEKA ALEKSIĆ OPLJAČKANA: “Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka…”

Seka Aleksic 670x447 1

Pjevačica Seka Aleksić opljačkana je prije nešto više od pet godina u Budvi i to u trenutku dok je obožavaocima davala autograme i slikala se sa njima, šetajući Starim gradom.

Čim su ugledali Seku na ulici, fanovi su potrčali ka njoj. Folkerka je pristala da se fotografiše sa njima, a u jednom momentu je spustila tašnu na pod jer joj je smetala. Tu gungulu je neko iskoristio i ukrao joj torbu.

– Kada je ispoštovala svakog obožavaoca, Seka je sa Veljkom produžila na večeru. Pjevačica je sve vrijeme bila ubeđena da je suprug poneo njenu torbu, ali, tek kad su sjeli u restoran, shvatila je da tašna nije kod Veljka – kazao je tada izvor blizak pjevačici i dodao:

– Seka je htjela da uzme telefon kako bi pozvala nekoga. Rekla je Veljku da joj doda tašnu, a on joj je odgovorio da nije kod njega. U prvi mah je pomislila da se šali, ali je ubrzo shvatila da je pokradena.

Pjevačica se nije mnogo potresla oko toga. Čak se na nastupu koji je te večeri imala prije pet godina i našalila.

– Danas sam nesvjesno usrećila nekog. Onaj ko mi je ukrao tašnu, neka u zdravlju potroši pare i neka ga lijepo služi telefon. Samo nek je zdravlja, telefon i torba će se kupiti – rekla je tada Seka.