SEKSI FARMA: Filip naskočio na Staniju! (VIDEO)

Filip-i-Stanija-Farma

Starleta je manekenu govorila da moraju da “sačekaju nekoliko dana” kao što su se ranije dogovorili, ali on nije htio lako da odustane, pa su njih dvoje nastavili da se miluju ispod jorgana

Filip skoro i da ne izlazi iz Stanijinog kreveta, a prethodne noći, njih dvoje su se mazili i razmjenjivali poljupce, a iako je maneken bio uporan, sve se završilo na milovanju, ali samo za sada, budući da je samo pitanje vremena kada će početi prava “akcija”.

Iako je starleta, nevješto se braneći, pokušavala da ga natjera da je ostavi na miru, Panajotović je ponavljao: “Ti mi ne daš da spavam!”, i nastavljao po svome. Stanija mu je zatim rekla da moraju da “sačekaju nekoliko dana” kao što su se ranije dogovorili, a zatim je Filipu pokazivala mesta na koja treba da je poljubi. Obraz, vrat, čelo… Naravno, njemu je ta naredba veoma teško pala, i njih dvoje su još nekoliko minuta razmjenjivali nežnosti.

E, sad, ako je verovati ljubomornom Ekremu koji je nakon uspješno izvedene akcije držanja svijeće mladom paru, zaključio da su se Stanija i Filip kresnuli, prvi seks na “Farmi” je već pao, ali i ako nije, prosto “visi” u vazduhu.

Pogledajte krevetsku akciju između Filipa i Stanije:


(Telegraf.rs)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE