“Senidah živi na tajnoj lokaciji jer se zamjerila čovjeku koji je strah i trepet u BiH”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Senida Hajdarpašić Senidah i dalje je u problemu zbog sukoba s bivšim saradnikom Admirom Arnautovićem Šmrkom, koji je htio da joj se osveti zbog toga što je napustila njegov tim, piše Kurir.  

Isti izvor dodaje da se pjevačica sklonila na tajnu lokaciju iz sigurnosnih razloga.

“Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi jer se zamjerila Šmrku, koji je strah i trepet u Bosni i Hercegovini”, priča izvor za Kurir. 

ČITAJ JOŠ:  Senidah zbog prijetnji promijenila mjesto boravka

Zbog novonastale situacije, trep pjevačica je morala da angažuje obezbjeđenje koje je svuda prati. To smo mogli vidjeti prilikom njenih rijetkih pojavljivanja u javnosti, kao što je to bilo na festivalu u Vrnjačkoj Banji prije godinu i po dana, kada nije smjela da izađe iz hotelske sobe, a dok je pjevala, pored bine su stajali njeni telohranitelji. Međutim, ti momci su samo dio zaštite koju je angažovala.

Senidah je bila prinuđena da unajmi čak tri prstena obezbjeđenja. Prvi prsten čine telohranitelji koji prije nje dolaze na lice mjesta i osmatraju da li ima opasnosti po nju, pa ako je sve bezbjedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su nevidljivi i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija

ČITAJ JOŠ:  Senidah zbog prijetnji promijenila mjesto boravka
GODISNJICA
MARKETING