Portal 072info

Šest zanimljivosti o osobama rođenim u julu

Počeo je juli, a dok svi rođeni u ovom mjesecu pripremaju rođendanske proslave, a evo o kakvim se osobama radi.

U nastavku pročitajte sedam osobina osoba rođenih u julu koje donosi piše zadovoljna.hr.

Posebne su na svoj način

Osobe rođene u julu imaju divnu osobnost zbog koje se ističu u gomili. Šarmantne su i gledaju svijet na jedan svoj, poseban način.

Veliki su optimisti

Možda je do ljeta i sunca, ali osobe rođenen u julu uvijek traže pozitivnu stranu svega. Ako se oko njih događa stotinu stresnih situacija, one će naći onu jednu lijepu stvar koja će im izmamiti osmijeh na lice. Osobama rođenima u julu čaša je uvijek napola puna.

Dobro barataju emocijama

Prema jednoj studiji provedenoj u Japanu, ljudi rođeni ljeti su mirniji i učinkovito kontroliraju emocije i sposobni su mirno i sabrano izabrati smjer djelovanja tokom sukoba. Osim toga, odlične su kada je u pitanju planiranje budućnosti.

Porodica im je jako bitna

Osobama rođenima u julu porodica jako puno znači i vrlo često im je glavni prioritet. Jako su brižne i zaštitnički nastrojene prema svojim najbližima.

Imaju odličan smisao za humor

Bez da se imalo trude, osobe rođene u julu imaju odličan smisao za humor, a dio tog humora je i sarkazam. U njihovom društvu zagarantiran vam je neprestani smijeh.

Osjetljive su

Radi se o vrlo osjetljivim i emotivnim osobama koje se najviše boje toga da će ih neko povrijediti. Zato u sve svoje odnose ulažu velik trud kako se takvo nešto ne bi dogodilo. Kada osjete da svom partneru mogu vjerovati, tek tada se u potpunosti oslobađaju i posvećuju u potpunosti.

Podijelite članak
  • 4
    Shares