Sestre – nova prime-time indijska serija u programu TV OBN

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nakon uspješnice “Volim samo tebe“ u program TV OBN stižu “Sestre“, indijska serija koja ruši granice i vjerojatno rekorde u eteru BiH.

Glavne zvijezde serije su jako popularni Rubina Dilaik i Vivian Dsena, a njihovo sjedinjavanje publika u Indiji je sa oduševljenjem prihvatila. Popularnost serije nije donijelo samo njihovo pojavljivanje, nego i sjajna priča. Riječ je o dvije sestre, Sumji i Surbi. Sumja je nevoljena od strane oca Manindera i njegove majke, ali zato ju obožava njena majka Nimmi. Surbi dobija svu pažnju svoga oca. Dok je Sumji povučena i tiha djevojčica, Šurbi je ta koja se voli zabavljati i ludovati.

ČITAJ JOŠ:  Kurban- bajram podsjetnik da je požrtvovanost sastavni dio života

Deset godina kasnije sestre su odrasle. Problematični Harman upada u Sumjinu kuću bježeći od siledžija. Nakon te situacije on razvije osjećanja prema Sumji. Zbog neugodne situacije u koju upadaju, oni će se morati vjenčati. Međutim, Sumja ima jedan veliki problem koji bi uskoro mogao biti otkriven. Njena majka Nimi je jako uplašena. No kada Harman sazna za njenu tajnu prihvati ju kao takvu i pristane s njom ćutati o svemu. Njegova majka ne pokaže toliko strpljenje, posebice kada joj snaha ne mogne donijeti na svijet unuče. Zaprijeti kako će dugo čuvanu tajnu otkriti pred svima. Nakon što našteti mladom paru odluči za svog sina pronaći novu ženu. Hoće li on prihvatiti novu ženu? Kada će Sumjina tajna biti otkrivena? I kakvi sve problemi čekaju mladi par? Sve to saznajte u 566 epizoda prve sezone jedne od najgledanijih serija u Indiji u proteklih par godina.

ČITAJ JOŠ:  Danas se obilježava Dan vozača i automehaničara: Rade odgovoran, težak i stresan posao

Premijeru serije “Sestre“ gledajte u programu OBN-a u utorak 31.07. u 20:50h.

GODISNJICA
MARKETING