SEVERINA SE POMIRILA SA OVIM MUŠKARCEM! Odmah objavila sliku! Šta će Igor reći na ovo?!

SEVE11111 1

Pjevačica Severina Kojić objavila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj uživa u društvu nekoliko prijatelja, među kojima je i njen menadžer Tomica Petrović, s kojim je nedavno obnovila saradnju, koja je bila prekinuta poslije 17 godina, dok s druge strane, njenog supruga Igora Kojića nije bilo ni na vidiku!

– Imam mali krug velikih ljudi – napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj sa društvom ispija crno vino.

https://www.instagram.com/p/CFULAAlplsY/?utm_source=ig_embed

Osim menadžera Tomice, na slici je i Severinin PR Davor Grgin, sestričina Mia Popović i nekoliko prijatelja.

Severina i Tomica Petrović pomirili su se nakon svađe koja je trajala više od godinu dana, ali njihovo pomirenje podgiejalo je glasine da je njen brak na rubu propasti. Njih dvoje su nakon brojnih medijskih napisa to demantovali, ali sudeći po tome da ih je zajedno gotovo nemoguće videti, izgleda da su glasine bile tačne.

Podsjećamo, Petrović i Severina razišli su se u martu 2019. godine, kada je pukla jedna od najdužih i najuspejšnijih poslovnih saradnji na hrvatskoj muzičkoj sceni, koja je trajala punih 17 godina.

Nakon raskida saradnje, Tomislava je nakratko zamijenio Alen Ključe, koji je radio na Severininoj uspešnoj regionalnoj turneji “The Magic Tour”. Nakon toga, Igor je želio da zauzme tu poziciju, ali je Severina shvatila da mora da vrati Tomislava u svoj tim, te je do pomirenja došlo u julu ove godine.

Express