Portal 072info

S(H)ANKANJE 2015: Predstava “Pepeljuga”, podjela dječijih paketića i igre bez granica (FOTO)

Ovaj vikend bosanskohercegovačka planina Vlašić, centar je zabavnih aktivnosti za mlade u okviru zimske sezone 2015. godine, a između ostalog turistička agencija Sol Azur-Buena Vista, organizovala je peti po redu zimski festival S(H)ANKANJE 2015.

U okviru ovog projekta danas je na platou Babanovca na Vlašiću organizovan veliki broj akcija, a između ostalog odigrana je predstava Pepeljuga, te je ovogodišnji Djeda Mraz podijelio paketiće onim najmlađim te se fotografisao sa njima.

Da je subotnji dan na Vlašiću bio potpun, govori i činjenica da su organizatori upriličili i zabavne aktivnosti i to popularne “Igre bez granica”, gdje su svi posjetioci mogli da se grupno prijave te sudjeluju u raznovrsnim igrama, a oni najbolji osvojili su vrijedne nagrade od strane organizatora.

Važno je naglasiti da je subota na Vlašiću izgledala fanstastično obziom da u ugostiteljskim objektima nije bilo slobodnog mjesta, a platoi za sankanje i skijanje su bili prepuni turista i ljubitelja zimskih čarolija iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regije.

Ono što su organizatori pripremili za ostatak vikenda, jeste večerašnji spektakl u Sol Azur Areni na kojem će nastupiti popularni zenički DJ-evi DJ Moome i DJ G.Edd, a specijalni gost večeri je najveća bosanskohercegovačka zvijezda Halid Bešlić.

Kako je izgledao prvi dan vikenda na prekrasnom Vlašiću pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

[Galleries 710 not found]

Podijelite članak