Portal 072info

S(H)ANKANJE 2015 Vol. 5: 24 sata do najvećeg zimskog festivala u regionu (FOTO)

Ostalo je svega nešto manje od 24 sata do početka najvećeg zimskog festivala u regionu u organizaciji Sol Azur-Buena Viste, koji se ove godine, kao i prethodnih, održava na jednoj od najljepših planina u Bosni i Hercegovini, Vlašiću, udaljenom 28 km od Travnika. 

Ove godine festival traje u periodu od 18. do 20. decembra 2015. godine, te su organizatori za sve posjetioce obezbijedili vrhunsku zabavu, kvalitetan program, brojne nagrade i razne aktivnosti.

Svečano otvaranje zimske sezone na Vlašiću održat će se sutra, 18. decembra s početkom od 15:00 sati u Sol Azur Areni, a na kojem će se ozvaničiti početak zimskih čarolija, ali i same manifestacije S(H)ANKANJE 2015. Vol. 5.

Kako je već najavljeno, pripreme za početak polako se završavaju, a već prvu noć, 18. decembra sve posjetioce zabavljat će popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga, dok je za subotu, 20. decembra zakazan koncert bosanskohercegovačkog kralja narodne muzike, Halida Bešlića.

Pored ovo dvoje vrhunskih muzičara, na ovogodišnjem S(H)ANKANJU, zabavljat će vas i grupa Beatshakers, DJ Ted, DJ MOOME i DJ G.EDD, popularni bosanskohercegovački DJ-evi.

“Kao i uvijek očekujemo sve vas na našim žurkama za koje ćete na licu mjesta 18. 12. od 10:00 do 20:00 sati moći kupiti CLASSIC ili VIP narukvice u uredu Turističke zajednice na platou ispred hotela Babanovac”, poručuju iz Sol Azur-Buena Viste.

Vidimo se na Vlašiću u petak, 18. decembra 2015. godine na ovogdišnjoj vrhunskoj zabavi S(H)ANKANJE 2015!

[Galleries 704 not found]

Podijelite članak