Portal 072info

S(H)ANKANJE Vol. 5: Četiri dana od najvećeg zimskog festivala u regionu (FOTO)

Pripreme za popularni najveći zimski festival u regionu S(H)ANKANJE 2015. polako se približavaju kraju, te je do istog ostalo još samo četiri dana.

Kako javljaju organizatori, Sol Azur-Buena Vista, sve rezervacije za ovogodišnji festival su rasprodane još prije nekoliko dana, a interesovanje je svakim danom sve veće.

“Svi oni koji dosad nisu uspjeli bookirati svoj smještaj želimo više sreće naredne sezone! Naravno, kao i uvijek očekujemo sve vas na našim žurkama za koje ćete na licu mjesta 18.12. od 10:00-20:00 sati moći kupiti CLASSIC ili VIP narukvice u uredu Turističke zajednice na platou ispred hotela Babanovac”, poručuju iz Sol Azur-Buena Viste.

Važno je naglasiti da će pored raznih planiranih aktivnosti i gostiju ovogodišnje S(H)ANKANJE upotpuniti i grupa THE BEATSHAKERS, JELENA ROZGA I HALID BEŠLIĆ, a za dobru zabavu i za sve ljubitelje elektronske muzike na S(H)ANKANJU će nastupati i poznati DJ-evi iz naše zemlje: DJ MOOME, DJ G.EDD i DJ TED.

Interesovanje za ovogodišnje S(H)ANKANJE je započelo odmah po objavljivanju na oficijelnom Facebook eventu, te se očekuje dolazak ljubitelja zimskih čarolija iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regije.

“Naša ekipa se već nekoliko dana nalazi na Vlašiću, gdje se obavljaju završni radovi i pripreme, a ARENA će ove godine biti 50% veća nego prethodne, jer “Zima počinje kad’ mi kažemo…”, dodaju organizatori najvećeg zimskog festivala Sol Azur-Buena Vista.

Vidimo se na Vlašiću 18. decembra 2015. godine, te zajedno ispratimo 2015. godinu, a u 2016. uplovimo sa lijepim uspomenama i odličnim raspoloženjem.

[Galleries 703 not found]

Podijelite članak