Sijevale pesnice: Potukli se, pa obojica “završili” u bolnici

T. Ž. i T. M. iz Čajniča povrijeđeni su u međusobnoj tuči, koja se u srijedu dogodila u mjestu Staronići na području pomenute općine.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Foča, policiji je T. Ž. u srijedu oko 19.50 sati prijavio da je fizički napadnut od strane T. M.

“Na lice mjesta upućeni su policijski službenici koji su zatekli osobu T. M. kojem je nakon obavljenog razgovora pružena pomoć u Dom zdravlja ‘Vaso Pelagić’ u Čajniču, dok lice T. Ž. nije zatečeno jer se isto već nalazilo u pomenutoj zdravstvenoj ustanovi. Obje osobe su upućene u Univerzitetsku bolnicu Foča i zadržane na liječenju. Osoba inicijala T. M. se sumnjiči da je 3. augusta u mjestu Staronići, općina Čajniče, nanijelo teške tjelesne povrede osobi inicijala T. Ž, dok se osoba inicijala T. Ž. sumnjiči da je osobi inicijala T. M. nanijelo tjelesne povrede”, navodi se u saopćenju.

O slučaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na kompletiranju predmeta i dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima teška tjelesna povreda i tjelesna povreda.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE