Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića konačno u javnosti: Evo kako izgleda i čime se bavi

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Biljana Jevtić imala je tu sreću da svoju srodnu dušu sretne u ranoj mladosti. Poslije dužeg zabavljanja 1989. godine udala se za voljenog čovjeka, kolegu Aleksandra Ilića. Tokom godina nikada se, kažu, nisu posvađali. S obzirom na to da ostavljaju utisak skladnog para, koji i poslije toliko vremena vežu iskrene i snažne emocije, treba im vjerovati na riječ.

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a najljepše vijesti čuli su u najtežem mogućem trenutku. Sin Ivan, koji je rođen u decembru 1999. godine, stigao je kao kruna velike ljubavi i postao centar njihovog svijeta. Iako je jedinac, iz poznate i dobrostojeće porodice, Ivan Ilić nikada nije bio predmet tabloidnih tekstova. O njemu smo nešto više saznali tek prije četiri godine, kada su mu roditelji organizovali gala proslavu punoljetstva.

‒ Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dječak, a sada je već ozbiljan momak ‒ rekla je tom prilikom njegova majka.

‒ Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman. Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno ‒ nadovezao se tada ponosni otac.

Iako je od roditelja naslijedio muzikalnost, Ivan nije želio da krene stopama svojih roditelja. On je odlučio da se posveti studijama, a prvenstveno ga zanimaju društvene nauke, posebno historija.

– Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da procijeni ko dobro pjeva ili svira. Vjerujte, zna više pjesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita kako ide određena pjesma ‒ ispričala je Bilja sa osmijehom na licu.

Svet