Sin Sinana Sakića brutalno isprebijao Kristijana Golubovića

Kristijan Golubović hvalio se po „Zadruzi” kako je najjači, nepobjediv, a Đulkica, kćerka Sinana Sakića priznaje da ga je 2018.godine u Centralnom zatvoru gdje su obojica bili na odsluženje kazne izmlatio njen brat Rašid.

– Kristijan uopšte nije mirisao Rašida. Daleko od toga da je Sinanov sin bio miran kao bubica, a pošto su i jedan i drugi mislili da su glavni došlo je do obračuna. Krenulo je sa prozivkama i zadirkivanjem, a dohvatili su se jednog dana u dvorištu, za vrijeme šetnje. Kristijan je počeo da dobaciju Rašidu da je tatin sin, provocirao ga je baš i ovom je pala roletna, ustao je sa klupe i nogom ga je udario u glavu – potvrdila je Đulkica.

– Rašid je naskočio na njega i pošteno ga je izudarao. Sreća pa su stražari relativno brzo uletjeli i uspjeli da ih razdvoje – ispričao je za “Svet” bivši zatvorenik, a priču je potvrdila i Đulkica.

Rašid Sakić

Rašid Sakić

– Istina je da se to desilo. Mi nismo u početku vjerovali, ali su nam sve ispričali stražari i Rašidova advokatica – rekla je Đulkica za “Svet”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE