AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Slađa Zubčević ponovo je oduševila ljubitelje muzike širom regiona. Naime, pjevačica koja živi u Sarajevu večeras u Zvezdama Granda svojim interpretacijama nije ostavila nikog ravnodušnim.

To potvrđuje i maksimalan broj glasova žirija i direktan plasman u nastavak takmičenja. Bosanka raskošnog glasa koja je rođena u Gračanici večeras je intepretirala hitove Verice Šerifović “Zar je svemu kraj” i Ane Bekute “Ostavljena ja”.

Jelena Karleuša, koja je strah i trepet kandidatima u ovom muzičkom takmičenju, pohvalila je njeno pjevanje ali i stajling. Ipak, imala je jednu zamjerku.

– Bravo za onog ko je radio na tvom stajlingu. Vidi se da se Marija potrudila. Ali, molim te, nemoj da stojiš kao punjena paprika. Našla se vila u čem nije bila. Opusti se, bez obzira što si se tako sredila. Nemoj da izgubiš od svog šarma. Ono tvoje. Vrati mi ono tvoje – rekla je Jelena Karleuša, dok je Đorđe David samo kratko rekao: “Ti nisi slađa, ti si najslađa”.

Slađa Zubčević nije krila oduševljenje nastupom i komentarima.

– Drago mi je da sam prva kandidatkinja u historiji Zvezda Granda koja je dobila sedam glasova – za Faktor je rekla Slađa Zubčević.