SLAVIMO 10 GODINA: Novi projekat na 072info – 072 PODCAST

072 PODCAST
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

U povodu 10 godina otkako je portal 072info vaše omiljeno štivo u svijetu internet medija, tačnije od 29. marta 2013. godine, u saradnji sa Agencijom “072MEDIA” pokrećemo 072 PODCAST.

Ovaj format koji je sve popularniji u modernim medijima zasigurno će privući pažnju gledatelja, posebno ako se uzme u obzir da se ovakav format ne realizira na području Zenice, ZDK i SBK, te da “072info” nastavlja, kako je i obećao, REVOLUCIJU u svijetu internet medija i postavlja standarde modernog novinarstva.

Zanimljivi gosti, aktuelne teme, pitanja čitatelja, samo su neki od sadržaja koji će biti dio PODCASTA. Ukoliko do sada niste upoznali javne ličnosti, direktore, sportiste, glumce, muzičare, političare na potpuno drugačiji način, njihov privatni život, ovo je idealna prilika za to. 

Novi projekat u povodu 10 godina portala “072info” zasigurno će postati vaša omiljena emisija odnosno PODCAST, a koji će se emitirati nedjeljom u 19 sati. Osim na portalu “072info” (Facebook, YouTube, Instagram i TikTok), istovremeno će se PODCAST emitirati i u programu Radio-televizije Zenica.

Zainteresirani privrednici koji žele biti sponzori 072 PODCASTA – novog projekta koji je nedostajao Zenici, Zeničko-dobojskom i Srednjobosanskom kantonu mogu se javiti na e-mail: [email protected] ili broj Agencije “072MEDIA” 061618772.