Slika Čoline kćerke iz kreveta sa dečkom ugledala svjetlost dana (FOTO)

Da je u vrijeme njegove najveće popularnosti postojao Instagram, Zdravko Čolić bi, bez sumnje, imao rekordan broj pratilaca, a vjerovatno bismo nešto više saznali i o njegovom privatnom životu. Iako je i danas prilično škrt na riječima kada govori o ženi i djeci, njegove kćerke prilično su aktivne na društvenim mrežama i ne kriju kako žive.

Unu Čolić već smo dobro upoznali, a sada je došao red da upoznamo i njenu mlađu sestru Laru, koja je rođena 2006. godine. Ona je ovih dana obilježila godišnjicu emotivne veze, a tim povodom objavila je i fotografiju sa dečkom, nastalu u spavaćoj sobi.

Ovo nije prvi put da je Lara slikala svog partnera. Prethodnu objavu, na kojoj je u zagrljaju misterioznog muškarca, pratila je poruka: „On ima mjesto u mom srcu koje niko nikada neće imati“.

Imajući u vidu riječi Zdravka Čolića izgovorene prije nekoliko godina, verujemo da mu nije lako.

‒Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dječaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Copy

Espreso

Prethodni članakOvo su države svijeta koje su privremeno zabranile izvoz hrane
Sljedeći članakBorbu protiv kriminala i korupcije otežavaju i blokade istraga, politički utjecaj i pristrasne sudije