Smajo Doglod: Jesam simpatizer Fuada Kasumovića i ja branim Zlatnog ljiljana, a SDA ublehaš Zahiragić brani trezoraša Bakira Izetbegovića 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Ne smiruju se strasti nakon jučerašnjeg obračuna kantonalnog zastupnika SDA Harisa Zahiragića i Smaje Dogloda, bivšeg borca ARBiH i člana stanke Fuada Kasumovića.

Smajo Doglod se danas oglasio, te rekao kako jeste simpatizer Fuada Kasumovića, ali, kako govori, on je branio Zlatnog ljiljana, a Haris Zahiragić trezoraša Bakira Izetbegovića. Kaže kako je Zahiragić imao namjeru da izazove incidente na protestima.

“Nisam znao da je to nekakav Zahiragić ali sam čuo i vidio da se nasilnički ponaša prema dvojici muškaraca sa lijeve strane. Tada sam reagovao i tražio da se upristoji, a kada sam vidio da je okružen tjelohraniteljima i da ga narod s prezirom gleda i svašta mu govori shvatio sam da je SDA ublehaš koji je došao sa namjerom da izazove incident. Istina, jesam simpatizer Fuada Kasumovića, čovjeka koji 24 sata radi i živi za svoje građane. Kasumović je Zlatni ljiljan, hrabar čovjek koji smeta SDA, gdje bahati Zahiragić brani ratnog i poratnog trezoraša Bakira Izetbegovića”, napisao je Smajo Doglod.

Source