Portal 072info

SMETOVI OKUPIRANI JOŠ OD SINOĆ: Mnogobrojni Zeničani Praznik rada slave na Smetovima (FOTO)

Foto: Adis Alić

Popularno zeničko izletište Smetovi i ovog Prvog maja prava su atrakcija za mnogobrojne Zeničane i Zeničanke, ali i goste iz drugih gradova. Prvomajsko druženje na Smetovima uz vatru i dobro raspoloženje počelo je još sinoć, a kada su se počeli okupljati prvi izletnici kako bi rezervisali šadrvane koji su na usluzi svim posjetiocima.

Od ranih jutarnjih sati na ovo atraktivno zeničko izletište počeo je pristizati veliki broj javnosti, a koja je odlučila Praznik rada obilježiti uz roštilj i ugodno druženje upravo na Smetovima. Tako će, kako to godinama unazad biva, veliki broj onih koji su okupirali Smetove uz pjesmu i druženje ostati do kasnih večernjih sati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Svake godine dolazimo ovdje kako bismo proslavili Prvi maj, a zašto ići negdje drugo kada nedaleko od Zenice imamo Smetove na kojima nam mnogi zavide. Ovdje zajedno sa svojim prijateljima već dugi niz godina bilježim odličan provod, samo što ove godine nismo stigli “ujagmiti” šadrvan, ali imamo svoj šator” – kazao je jedan od Zeničana za 072info.

Naš portal odlučio je posjetiti krcate Smetove, te fotografijama zabilježiti mnogobrojne posjetioce koji uživaju i slave Praznik rada. Kako to izgleda na zeničkom izletištu, pogledajte u fotogaleriji Adisa Alića?!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

[Galleries 548 not found].

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME