Portal 072info

SNAGA CENTRA: Na Facebook-u smo pobijedili!

Poštovani sugrađani,

Zahvaljujemo Vam se 5.000 puta za 5.000 LIKE-ova na Facebook stranici Snaga Centra

Svaki Vaš LIKE dokaz je da ste se probudili, da ste kao i mi, spremni za promjene i bolju Zenicu. Svaki Vaš LIKE podstrek je nama da radimo još više, energičnije, konkretnije i kreativnije. Drago nam je što ste prepoznali da nismo kao drugi, da smo iznad obećanja i djelovanja drugih stranaka. 

Od dana osnivanja stranke pa do danas uradili smo više već neki trenutni kandidati za gradonačelnika Zenici učestvujući direktno u vlasti. Nismo od onih koji su promjenili „stranački dres“ pa sada nastupaju samostalno, stavljajući lične interese ispred interesa Zeničana. Drago nam je da ste prepoznali da smo i kreativniji od stranaka koje uz ime postojeće stranke dodaju samo jedno slovo, ali u suštini isti im je način djelovanja.

Obećali smo Vam da se nećemo baviti ispraznom političkom retorikom niti ideološkim podjelama. Ne plašimo Vas referendumima i ratovima, ne djelimo Vas po nacionalnim taborima s namjerom da nam date Vaš glas. Svima nam je zajedničko jedno, a to je bolja budućnost svih nas i bolja Zenica za sve nas. Da radimo prave stvari dokazuju i Vaše poruke podrške, veliko interesovanje medija za naš rad kao i svaki Vaš LIKE na Facebook stranici.

Vi odlučujete kome ćete ukazati povjerenje 02.oktobra. Ako hoćete mlade, nove ljude na političkoj sceni, ljude sa idejom koji znaju kako istu realizovati onda znate kome ćete dati svoj glas.

Pretvorite LIKE u GLAS!
Idemo hrabro do pobjede!

PROMO – IZBORI 2016

velikiizbori

Podijelite članak

Počitajte još

VRAČE: Neko može iz Japana doći, a nekome je teško iz Šerića

Redakcija

Šta se desi kad fotografije političara iz ZDK “provučete” kroz Face App (FOTO)

Redakcija

Eldin Vrače: Neko je njima obećao da mogu kompenzirati Kosovo za BiH

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box