Snežana Đurišić je ovako smršala 20 kilograma

Popularna pjevačica narodne muzike izgubila je više od 20 kilograma, pa su mnogi oduševljeni kako je sredila svoju liniju.

Budući da je mnoge zanimalo u čemu je tajna i kako je pjevačici pošlo za rukom da tako promijeni svoj izgled, ona je riješila da stavi tačku na brojna nagađanja i podijeli sa svojom publikom istinu.

„Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula 92. godine, dok sam živjela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vježbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli“, govori kroz osmijeh Snežana, koja za svoju liniju nije tražila pomoć nutricioniste.

“Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svijesna sam da ne treba da imam slatkiše i tijesta u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo”, rekla je Snežana, pa je opisala kako je uspjela da se riješi velikog poroka.

“Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan”, rekla je pjevačica, piše “Svet”.