ŠOK IZNENAĐENJE ZA NOVU GODINU: Ko je Nihadu Alibegoviću poslao paket iz Londona?

nihad sako e1610777462556

Na izmaku godine popularni pjevač Nihad Alibegović “slobodni hod” trošio je u medijskim gostovanjima. Tako je kaže “ubijao” vrijeme, proćaskao i vidio neke od dragih ljudi.

Za doček Nove godine trebao je pjevati u “Holiday innu”, no kaže uz obostrani dogovor sa organizatorom ispoštovali su pandemijske propise i ostavili sve za neka bolja vremena. A onda, kao što nije mnoge godine unazad, proveo u intimnoj atmosferi svoga doma, dočekao Novu godinu sa svojom suprugom Kikom.

-Napravili smo sebi baš lijep ugođaj, ma naprosto sam uživao a onda u 12 sati neko je zazvonio na vrata, naravno nismo nikoga očekivali. Na vratima se pojavio moj prvi komšija koji je kazao da me treba poštar, da mi je stigao paket iz Londona. Ostao sam u čudu jer nešto tako nisam očekivao. Primio sam paket i sa dozom neizvjesnosti otvarao ga. Unutra se nalazio prekrasan firmirani skupocjeni sako i još nekoliko vrijednih poklona da bi se u tom momentu pojavila moja dva sina koji su slavili doček Nove godine kod prijatelja i uglas rekli “sretan ti rođendan, tata”!

-Ostao sam u šoku, nisam znao šta da kažem, naravno bio sam emotivno ganut tom njihovom pažnjom i ovim nenadanim gestom. Oni svake godine meni nešto poklone sa mojom suprugom ali ovo je baš bilo iznenađenje godine. U prvom redu presretan sam što je moja supruga, jer ona ima veći udio u njihovom odgoju s obzirom da sam ja često odsutan, podigli dva čovjeka sa kojima se mogu ponositi ali kažu u narodu nije ispravno to reći, sretan sam jer su onakva djeca kakve sam želio da imam – rekao nam je Nihad koji je odmah svoj skupi rođendanski poklon obukao na TV gostovanje.

Copy

Express

Prethodni članakDragan Čović: BiH kakvu želi SDA će se raspasti, ja u nju ne vjerujem
Sljedeći članakTV voditeljica Emela Burdžović ogorčena: Dok su se u Općoj bolnici slamali da pomognu tati, porodična ambulanta pokazala je nehumanost