Portal 072info

ŠOKANTAN SLUČAJ U BOLNICI: Majka pokušala pojesti svoju tek rođenu bebu!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Šokirani ljekari opisali su trenutak kad su pronašli majku koja pokušava pojesti svoju tek rođenu bebu. Medicinska sestra zatekla je 24-godišnju Li Zhenghua kako je grize djetetovu ruku. Ona je podigla uzbunu i pokušavala osloboditi dijete, ali majka ga nije htjela pustiti.

Ljekari su morali  majci nasilno otvoriti usta i dati sedative kako bi spasili dijete. Ovaj šokantni kanibalistički napad dogodio se u bolnici u gradu Shenzhenu u Kini, gdje je žena u visokoj trudnoći pronađena na ulici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Odvedena je u bolnicu gdje je rodila, a zatim je prebačena na odjeljenje gdje je mogla i dojti svoju bebu. Međutim, trećeg dana nakon poroda, medicinska sestra Liu Tianlun zatekla je majku kako grize djetetovu ruku.

– Stvarno je bilo šokantno, ruka je teško povrijeđena, dijete je krvarilo i ima modrice – kaže glasnogovornik bolnice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Srećom, ljekari su uspjeli zaustaviti ženu, nasilno su joj razdvojili vilice. Nakon toga su joj dali sedative i sklonili dijete na sigurno mjesto.

Iz policije su rekli da je žena identificirana kao 24-godišnja Li Zhenghua. Oni su otkrili da je svekrva izbacila Li iz kuće, iako je bila trudna, nakon što se počela ponašati čudno.

Porodica nikoga nije obavijestila da je Li trudna i da možda treba pomoć. Očita je posljednjih nekoliko sedmica živjela na ulici, a onda je neko pozvao pomoć kad je primijetio da ima trudove.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sada se istražuje zašto je žena pokušala pojesti dijete i treba li joj oduzeti dijete.

cazin.net

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME