SPREMNI NA SVE DA IZVUKU SINA: Bivša djevojka Marka Osmakčića se oglasila prvi put

Podijelite vijest

Melani Šušnja, bivša djevojka Marka Osmakčića, otkrila je detalje veze sa bivšim zadrugarom.

Ona je istakla da je Viktorija Mitrović kriva za sav haos oko njih i da ga je ona napravila psihopatom, a da ako diete bude zadržala neće ostati kod nje.

– Marko i ja smo ovdje u Švici skupa. Ja njega ovakvog ne poznajem, ona ga je napravila psihopatom… I normalan bi poludeo… Viktorija, monstrum, kriva je za sve… Ona ga je naterala da pokaže drugo lice… Osmakčići su samo jaki na riječima – kaže Markova bivša.

ČITAJ JOŠ:  Tuča ljubavnika u rijalitiju, zbog poljupca nastao karambol

– On je sve to radio zbog zatvorenog prostora i tog monstruma od žene… Takvo nešto nisam videla u životu… Koliko ju je puta ostavio, al’ se ona vraća, ne da mu mira, prva grebe, čupa. Svako izgubi kontrolu, pa tako je i Marko… – oglasila se Melani i otkrila da je porodica Osmakčić spremna na sve.

– Što se tiče lažne sahrane, porodica Osmakčić je na sve spremna kad vide da sinu nije dobro unutra – kaže ona, pa ističe da nju Marko nikada nije udario.

ČITAJ JOŠ:  Bebica rekao Miljani da će ga od danas viđati sa drugim djevojkama, a onda je romantično poljubio

– Meni Marko nikada ništa nije uradio, mi smo ovdje top… Ja njemu vjerujem, znam i kakav je Franjo, u riječima samo jaki, al’ Viki je najgora žena sto sam vidjela. Osjećam da Viki nije trudna, da se samo igra, a i da jeste, ja sam protiv abortusa, ali da sam muško ni ja sa njom ne bih htjela dijete – kaže Melani.

– Ako Viki rodi dijete ono neće biti kod nje, već kod nekog ko ima dobru budućnost – dodaje Markova bivša devojka.

ČITAJ JOŠ:  Aleksandra Nikolić saznala da je ostavljena: Jedva dočekala da čuje

– Marko i ja smo imali nešto… Trebala sam da uđem u “Zadrugu”, ali kada sam vidjela kakvi su ljudi tamo predomislila sam se. U kontaktu sam sa Markom, vidjeli smo se i sve je super – zaključila je ona.

Kurir