Portal 072info

Spriječite da WhatsApp da vaš broj telefona Facebooku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

WhatsApp, jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju, počet će dijeliti brojeve svojih korisnika s društvenom mrežom Facebook, no za sve one koji to žele izbjeći, postoji rješenje.

WhatsApp i Facebook tvrde da će spomenuti oblik suradnje korisnicima omogućiti “lakši pronalazak prijatelja te poboljšanje iskustva s proizvodima i reklamama na Facebooku”, ali će ujedno povećati i doseg do novih potencijalnih kupaca.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

WhatsApp je obećao da neće prodavati ili dijeliti brojeve ograšivačima, ali ako ste i dalje zabrinuti da će se to u jednom trenutku dogoditi, ne brinite jer postoje dvije metode zaštite broja.

Kada instalirate aplikaciju nemojte odabrati opciju “agree” (slažem se), nego opciju “read more” (“pročitaj više”) te zatim isključite opciju “Share my WhatsApp account information with Facebook” (dijeli informacije o mom WhatsApp profilu s Facebookom).

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Ako ste već instalirali aplikaciju, za isključenje opcije imate 30 dana. Odaberite “settings” (postavke), zatim kliknite na “account” (profil), a zatim isključite gore spomenutu opciju, piše Zimo.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6