Srbijanski voditelj ispričao koji trenutak u životu neće nikada zaboraviti: Zaspao je u kabini, a ovo mu je spasilo život

Srbijanski voditelj ispričao koji trenutak u životu neće nikada zaboraviti: Zaspao je u kabini, a ovo mu je spasilo život

Milan Kalinić danas je poznato TV lice u Srbiji, a u djetinjstvu je želio da bude pilot, a od toga je odustao kada je zaspao u kabini i umalo poginuo, piše Blic.

Naime, Milan Kalinić pohađao je vazduhoplovnu akademiju, a jedan trenutak nikada neće zaboraviti.

– Zaspao sam u avionu. To se desilo dok sam bio na akademiji, sat vremena letiš, sam si u avionu, gledaš okolo, sunce krene i opali te u oči i ja sam u jednom trenutku zaspao. Kako je krenuo da ponire, kako nabija brzinu, motor kreće da urla bukvalno pred raspadanje, brzina probija crveno. Mene probudi taj zvuk i treska u avionu. Da se nisam probudio tad ne bi bilo ni Letećeg starta ni mene – kroz osmijeh je rekao Kalinić u emisiji “Realna priča”.

Milan je nedavno u potresnoj ispovijesti ispričao detalje saobraćajne nezgode koja se dogodila 1. marta 2015. godine u selu Dupci kod Brusa, kada se Kalinić sa suprugom i dvoje djece vraćao s Kopaonika.

– Gledam sve te ljude, oni se deru, šok… Prilazim kolima i zatičem situaciju, vozaču je bio volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čovjeka. To je najgori trenutak u mom životu. Vidim čovjeka koji ne daje znake života, on je mrtav. Gledam ga i kažem sebi: “Ja sam ubio čovjeka!” Osjećam da sam van sebe, okrenuo sam se autu, gledam tebe (op.a. suprugu), Teu i Vuka. Kažem sebi: “Ti si uništio život svima! Uništio sam mojoj djeci život!” To je pakao, kraj, gotovo. Nema više nikakvog života. Okrećem se ka ovom čovjeku, gledam ove ljude… Kreće da mi se vrti u glavi. To je šok u kom ne znam šta da radim, kome da pomognem. Kraičkom oka vidim, da mu mali prst radi i cijela ruka. On je samo bio u stanju šoka par sekundi, došao je sebi. Brzo optrčavam auto, čupam, lomim sve. Hitna pomoć i policija su se pojavili nevjerovatnom brzinom – prisjetio se Milan, te otkriva da je mađarski državljanin koji je bio za volanom na sebi imao najmanje povreda za razliku od ostalih putnika, ali je jedino bio životno ugrožen – rekao je Kalinić u emsiiji “Preživeli”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE