“SREĆAN SAM” Poznati pjevač iz BiH se vjenčao za Amerikanca, pa nestao sa scene

“SREĆAN SAM” Poznati pjevač iz BiH se vjenčao za Amerikanca, pa nestao sa scene

Mnogi pjevači i pjevačice u nekom trenutku karijere donijeli su odluke da se povuku sa javne scene i započnu potpuno nove živote, mimo očiju javnosti.

Za neke od njih se ne zna gdje su danas i šta rade, kao ni kako izgledaju, a neki su ipak i dalje na društvenim mrežama, bez obzira što su mikrofon okačili o klin.

Jedan od njih je sarajevski pjevač Fuad Backović Din, koji je godinama unazad u Americi.

Naime, nekadašnji član boj benda “Seven up” šokirao je sve kada je objavio da se zbog ljubavi sa muškarcem preselio na drugi kontinent.

On danas živi sa svojim partnerom u vili sa bazenom u elitnom dijelu Los Anđelesa, te ne Instagramu nerijetko dijeli fotografije, a sudeći po njegovim objavama živi na visokoj nozi.

Inače, Din je promijenio profesiju i danas se bavi modom, te radi kao stilista za vjenčanja.

On se nedavno uključio u emisiju “Blic dan” gdje je progovorio o svom životu poslije mnogo godina u ilegali.

– Odlučio sam da se povučem sa muzičke scene jer me više ništa nije tu fasciniralo i držao. Ja sam u Milanu studirao, moda je moja velika ljubav, onda sam samo dobio poziv i zelenu kartu i odlučio da promijenim život iz korijena. Dakle tako sam se doselio u Ameriku a ne na način na koji mnogi misle i pisu. Meni je ovde lijepo, srećan sam i ne namjeravam da se vraćam na muzičku scenu – rekao je on, prenosi Blic.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica