Screenshot 7 7
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
Kurbani 2021

Nakon što je izgubila puno starateljstvo nad djecom, te mora da ga dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom, Angelina Jolie se odlučila za još jedan novi trajni trag na tijelu u vidu tetovaže.

Naime, kako strani mediji prenose, slavna glumica se ponovo viđa sa bivšim suprugom  Jonnyjem Lee-om Millerom. Već nekoliko puta je viđena na izlazu iz njegovog stana u New Yorku, a na jednom od tih druženja, s njom je bio i sin Pax.

Međutim, na posljednjim paparaco snimcima pažnju nisu privukli ni njeni ljubavni problemi, ni starateljstvo nad djecom, već nova tetovaža. Paparaci su snimili Agelinu u šetnji New Yorkom. Na fotografiji je imala suknju i bijelu majicu kratkih rukava, a upravo je ta majica i otkrila novu tetovažu, koja ima jaku simboliku.


Poznato je da je lijepa glumica veliki ljubitelj tetovaža, te je ovog puta odlučila da na desnoj ruci istetovira citat na italijanskom. Riječ je o citatu matematičara, fizičara, astronoma i filozofa Galilea Galileja, iz 1633. godine – „Eppur Si Muove“ (Ipak se okreće, prim. aut.).

Inače,na Angelina na svom tijelu ima mnoštvo tetovaža kao uspomenu na putovanja, dobrotvorni rad, djecu…