Šta je potrebno da bi jedna veza uspjela

Šta je potrebno da bi jedna veza uspjela
Ljubav

Zbog čega jedan par ima dugu i uspješnu vezu, a drugi se raspadne na prvim preprekama? Da li vi posjedujete “to nešto” da bi trajali dugo u vezi? I šta je, uopšte, to nešto?

BLISKIJI STE POSLIJESVAĐE

Niko ne može da izbegne nesuglasice i svađe. Ali, da li se poslijetoga osjećate bliskije sa partnerom. Uspjeli ste da o problemima razgovarate racionalno, da saslušate jedno drugo i da pronađete zajednički jezik.

SAVLADALI STE LJUBOMORU

Ako nešto sigurno može da uništi vezu to je bolesna ljubomora. Naučite da je suzbijate. Što su duže u vezi, parovi su manje međusobno ljubomorni.

NE PRIMATE SVE K SRCU

Ako partner kaže nešto što bi moglo da se shvati na više načina, vi birate najbezbolniji.

Na primjer, ako vam kaže: “Dosta mi je svega, sve mi se smučilo”, nećete odmah pomisliti da je mislio na vas, nego ćete mu reći: “Znam kako je to. Hoćeš da ti donesem čašu piva?”

ZAJEDNO RADITE NA PROMJENAMA

Ne mijenjate se da biste udovoljili jedno drugom, nego zajedno radite na promjenama. Oboje imate slične stavove o ponašanju, ali niste rigidni i strogi. Zajedno se nesvesno mijenjate, a ne da biste povlađivali drugoj strani.

NIJE VAM BRŽI JEZIK OD MOZGA

Kada partner kaže ili uradi nešto sa čime ne slažete, ne skačete mu odmah za vrat, nego prvo saslušate da vam objasni o čemu se radi, a onda komentarišete. Oko sitnica se ne vrijedi raspravljati, samo oko bitnih stvari.

OBOJE STE ZADOVOLJNI VEZOM

Oboje imate utisak da dobijate mnogo od veze, i da ste se pronašli u njoj, to jest da ta veza budi ono najbolje u vama.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica