Portal 072info

Šta koji horoskopski znak treba da uradi ovog ljeta?

Pročitajte smjernice da ljeto 2014. godine postane ljeto vašeg života.

Ovan
Vaš vladar Mars, posle osam mjeseci, 29. jula ulazi u znak Škorpiona što će donijeti veliku količinu energije i elan za nove početke, ali i za rešavanje eventualnih problema nagomilanih od kraja prošle godine. Libido će biti povećan, kao i želja za novim emotivnim kontaktima. Budite oprezni u saobraćaju krajem avgusta, izbjegavajte u tom periodu sukobe bilo koje vrste.

Bik

Od kraja 2012. godine niste u top formi zbog lošeg aspekta Saturna i to će trajati do Nove godine, te se spremite i na koju prepreku tokom narednih par mjeseci. Ovo možete iskoristiti radeći na promjeni svega onoga (u vezi s poslom) što vam smeta, jer ćete imati podršku Marsa u tome. Ne očekujte mnogo novca u narednim danima, ali nećete baš ni biti u besparici, ne brinite. Ukoliko ste planirali promenu prevoznog sredstva, samo naprijed!

Blizanci

Nikako nećete znati na koju stranu bi valjalo krenuti od velikog broja ponuda i puteva koji vam se otvaraju. Želja da budete na više strana istovremeno bi vas mogla dovesti do toga da propustite ono najbolje, pa zastanite na vrijeme, zauzdajte svoju radoznalost i napravite plan šta ćete i kako ćete dalje u životu. Ne objećavajte više od onoga što možete da ispunite, već ste na ivici da vas okolina proglasi neodgovornim.

Rak

Iako će tokom narednih par mjeseci biti više radosti nego suza, Neptun donosi mogućnost krađe i prevare. Ako ste privatnik (a i ako niste), proverite da li ste dobro obezbijedili svoj objekat. Kraj avgusta donosi potpisivanje jednog važnog papira ili ugovora – pažljivo pročitajte svaku klauzulu, postoji kvačica koja vam ne odgovara. Još nije povoljno za pozajmice, dizanje kredita ili vijeće ulaganje, dosta rizikujete.

Lav

Nećete znati gdje ćete prije jer će život, porodica i okolina imati milion planova baš za vas. Ako vam ne prija da budete toliko u fokusu (u šta sumnjam), distancirajte se i osamite, a ako u tolikoj frci ipak i uživate, nastavite bez gunđanja i zvocanja. Ono što bi valjalo učiniti svakako je promjena ishrane ukoliko ste nabacili koji kilogram.

Djevica

Zadovoljstvo koje osjećate zbog jedne lijepe vijesti u vezi sa prijateljem biće motivacija da i vi počnete sa promjenama u načinu ishrane, sporta i generalno svakodnevnog života. Ukoliko ste do sada imali problema sa stomakom, možda bi valjalo raditi na smirivanju i kontrolisanju stresa jer je poznato da vaš znak kao posljedicu stresa dobija problem sa varenjem i stomakom.

Vaga

Tokom ovog ljeta više ste okrenuti ka drugima nego ka sebi. Osjećate želju da pomažete onima koji su u problemu, ali vodite računa da njihove probleme ne reflektujete na svoj život. Niste emotivno zadovoljni, a tokom jula ste posebno osjetljivi i zato izbjegavajte direktne konfrontacije, posebno sa osobama koje vam u suštini i nisu mnogo važne.

Škorpija

Krajnje je vrijeme da prestanete da živite u prošlosti i da se okrenete ka realnoj budućnosti koju sami planirate da realizujete. Ukoliko ste izašli iz emotivnog odnosa (a mnogi od vas jesu), spremite se za nove izazove i nove kontakte. Promenite sve što vas je sputavalo jer jedino na taj način postajete spremni za divne događaje koje vam je sudbina namenila.

Strijelac

Iako ste imali puno planova i dogovora u vezi sa godišnjim odmorom zbog jednog problema, mislim da će sve morati da bude pomereno. Samo mali broj vas će uspijeti da otputuje na planiranu destinaciju koju je želeo i u vrijeme kada je to odredio. Ovoga puta nije u pitanju posao već želja da nešto radite po pitanju stambenog ili poslovnog prostora. Od početka avgusta ulazak vašeg vladara Jupitera u znak Lava i vama donosi potrebu da sve mijenjate. Počnite od sopstvenog izgleda, ostalo će doći kasnije.

Jarac

Tokom ljeta, probajte da rešite dugo odlagani porodični problem koji prijeti da vas poremeti kako materijalno, tako i finansijski. Možda će to zahtijevati od vas i da pomerite sopstvene planove, ili da se čak odreknete puta, ali neka, isplatiće se i to već sredinom septembra. Prevaziđite svoj rigidan stav i počnite da učite fleksibilnost u životu. Radujte se!

Vodolija

Pritisnuti ste lošim aspektom Saturna i već dvije godine ne možete život da uzmete u svoje ruke. Iako ovaj period traje do kraja godine, tokom ljeta ćete ipak normalnije disati, putovati i radovati se. Prije svega, nemojte pomjerati planirani odmor, prijaće vam. Zatim počnite sa promjenama načina života koji vam ne odgovara – koliko god za to sada nemate elana, bićete oduševljeni. Ukoliko imate potrebu za polaganjem ispita ili dokazivanjem bilo koje vrste, opustite se, sve ide kao po loju.

Ribe

Ovo ljeto je izvrsno za početak rada na sebi pa ako imate vremena, upišite neki kurs ili se posvetite samo svom napredovanju u svakom smislu. Ukoliko planirate promenu stambenog prostora, požurite i završite to do sredine jula. Manji zdravstveni problemi prestaju od avgusta, ali je neophodna promjena načina ishrane i više kretanja.

prva.rs

Podijelite članak