Portal 072info

Šta muškarci od djevojaka očekuju na prvom sastanku?

Prvih nekoliko dejtova je faza veze u kojoj vam nije baš prijatno da kažete šta sve želite od druge osobe, najčešće iz straha da vas osoba ne ocjeni neprikladnim za vezu.

Ovog puta su muškarci otkrili šta oni jednostavno nemaju hrabrosti da traže od žene, piše Cosmopolitan.

Da se javite prve

Neki muškarci su lovci i vole sve da urade sami, ali velikoj većini njih ipak padne kamen sa srca kada žena preuzme inicijativu. Žena koja se javi prva ponekad zna da djeluje napadno, ali muškarci ipak preferiraju da ponekad i žene odrade deo posla.

Da im postavljate pitanja

Jedna od najčešćih stvari na koje se muškarci žale je činjenica da se žene ne trude oko njih onoliko koliko bi oni to voljeli. Oni ispituju svakakve sitnice, a žene su nekako povučenije i očekuju da će samo morati da odgovaraju na pitanja. Uglavnom, ako ste do sada bile među onim ženama koje se plaše da nešto pitaju jer mislite da ćete izgledati previše znatiželjno, znajte da oni vole pitanja.

Da se zainteresovane za njihove stvari

Ne da glumite da vas zanima fudbal ako vas ne zanima, ali muškarci kažu kako žene često ignorišu njihove strasti i hobije. Pitajte ga nekoliko pitanja o nečemu čime se bavi i dobićete dodatne bodove.

Da ih pustite da plate račun

Ne zato što ne vjeruju u emancipaciju žena, nego zato što žele ida ispadnu džentlmeni. Naravno, žele i da se prvo uhvatite za novčanik u znak ponude da platite, ali na kraju svega, ipak žele da budu “staromodni” i plate sami.

Podijelite članak