Portal 072info

Šta oblik vaših usta otkriva o vama?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Da li ste se ikada zapitali šta o vama govore vaše usne? Psiholozi jesu i utvrdili su da veza između karaktera i oblika usana stvarno postoji. Evo kakva…

MALA USTA
Ovakva usta imaju velikodušne i dobroćudne osobe. Ukoliko su usne u obliku dugmeta, onda se radi o osobi koja je zainteresovana za sva dešavanja u okolini, vole da istražuju, ali su i veliki buntovnici, piše Žena.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

VELIKA USTA
Ambiciozna priroda krije se iza velikih usta. Ove žene vole da zapovedaju. Osobe sa širokim osmehom su uglavno okružene mnoštvom ljudi i imaju puno prijatelja različitih interesovanja. Najčešće su jako uspešne, talentovane, ali i veliki su perfekcionisti.

PUNE USNE
Iako žene sa punijim usnama deluju vrlo seksi, pa čak i pohotno, često su emotivno nezrele. Ipak, stepen samopouzdanja kod njih je jako visok.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

TANKA USTA
Tanke usne otkrivaju nesigurnost, pa ponekad i osobe sa kompleksom niže vrednosti. Ali ove žene imaju i jednu dobru osobinu – praktične su.

SRCASTE USNE
Žene sa srcastim usnama su nezavisne, zavodljive i ekspresivne. One se ne boje ničega i veliki su hedonisti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

SPUŠTENI UGLOVI USANA
Žene koje imaju ovakav oblik usta ne vole da dele svoju privatnost, povučene su i pomalo tajanstvene. Ponekad su previše izbirljive, a nije retkost da ih okolina doživi kao egocentrične i oštroumne.

Niste se pronašli ni u jednom od ovih opisa? Ne brinite. Najčešći slučaj je da je jedna usna izraženija od druge. Ako je to gornja usna, to ukazuje da je impulsivnost glavna karakterna crta te osobe, dok izuzetno naglašenu donju usnu imaju zavodnici.

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6