AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti

Korisnica Twittera “MissPotkin” željela je da sazna šta će porodica da uradi ako ona prestane sa svim čišćenjem, ali na njeno veliko razočranje rezultati je nisu oduševili.

– Prije dva dana odlučila sam da prestanem sa pranjem sudova. Pripremam sve večere i dosta mi je čišćenja. Od tada se pojavila ova hrpa i u jednom će trenutku ostati bez kašika, viljušaka i tanjira – napisala je u svojoj objavi i objavila fotografiju nakupljenog prljavog posuđa.

U toku trećeg dana štrajka otkrila je da je porodica upotrijebila posljednje čiste tanjire i escajg, ali niko nije rekao ni riječ, niti pomislio da opere suđe.

Međutim, kasnije tog dana postigla je prvu pobjedu – neko izbacio kantu za smeće! Nažalost, napredak je kratko trajao jer je njen partner kasnije napravio šoljicu čaja uz pomoć bebine kašičice.

Majka je prestala i da pere veš i pokazala hrpe neoprane odjeće koje su se počele da se gomilaju.

– Izgleda kao da smo preživjeli apokalipsu. Posljednja rolna toalet papira iskorišćena je sinoć u 19:04. Još nije zamijenjena. To kupatila sada nije u funkciji za sve koji se sjete da nema papira – napisala je u jednoj objavi.

Činilo joj se da je svaka nada izgubljena i da će morati da odustane od štrajka, ali onda se dogodilo čudo. Jedan član njene porodice nakon četiri dana shvatio je da je teško svaki dan prati sudove i počeo stavljati suđe u mašinu, ali i da čisti kuhinju.