Portal 072info

Šta se u BiH najviše kupuje u seks šopovima?

Uprkos liberalnijem shvatanju o mnogim stvarima u odnosu na proteklu deceniju, seks je u BiH još uvijek tabu tema.

Muškarci između sebe pričaju svoje priče, koje se često okarakterišu kao „lovačke“, ali o detaljima, uglavnom ne. Što se tiče žena, one sa svojim prijateljicama o doživljajima u krevetu pričaju rijetko i sa malo više detalja.

Upravo zbog takve pomalo stidljive svijesti, većina ljudi pretežno izbjegava seks šopove i nerado govore o njima. Međutim, za one malo maštovitije, znatiželjnije, kupovina nije ništa sramotno, čak naprotiv, jako poželjno.

Prema online portalu eros.ba, u BiH postoji dosta dobra prodaja seks-igračaka, a posljednjih godina to je postala najnormalnija stvar.

Dosadašnje iskustvo ovog portala pokazalo je da su vibratori definitivno najprodavaniji. Kada se bira poklon za Valentinovo, Novu godinu, rođendan ili djevojačko veče jedan od najčešćih poklona je upravo vibrator.

Čak i oni koji nisu redovne mušterije, povodom praznika ljubavi zadovolje znatiželju i zavire u prodavnice erotskih pomagala i igračaka. Bitna im je boja i veličina, kao i mogućnosti pulsiranja.

Pored vibratora, veoma često se kupuje i izazovno erotsko rublje, a odmah iza njega su tematski kostimi. Najpopularniji je onaj medicinske sestre, francuske sobarice ili policajke. Često se kupuju i različiti kostimi i lubrikanti, odnosno razni afrodizijaci i svi oni proizvodi koji parovi mogu zajedno koristiti.

Za silikonskim lutkama na napuhavanje s dodacima, kao i za lisicama, bičevima, povezima za noge i ruke, te različitim maskama sve više raste potražnja.

Međutim, ukoliko spadate u povučeniji tip i svoju intimu želite sačuvati samo za sebe i svog partnera, informišite se u online seks šopu, gdje se nalaze detaljni opisi i fotografije proizvoda. U većini slučajeva se konzumenti i odlučuju za online naručivanje, upravo zbog toga što im je tako obezbijeđena potpuna diskrecija.

Agencije/Depo

Podijelite članak