Šta za vikend možete očekivati u ljubavi?

Šta za vikend možete očekivati u ljubavi?

slika

Vikend će uopšteno započeti velikim nadama, očekivanjima i velikom dozom optimizma. Mjesec u odvažnom Strijelcu podstiče kod svih znakova želju za avanturom i snažnu privlačnost prema različitim ljudima i iskustvima.

No besmisleno lutanje na nepoznatu teritoriju vjerovatno neće ispuniti romantične potencijale koje donosi karmički Saturn u odnosu na poetskog Neptuna.

Ambiciozne vizije budućnosti ove su sedmice oslabile i treba ih pretvoriti u strateški plan kojim biste zaista mogli ostvariti svoje ciljeve. Stvorite ovaj vikend plodno tlo za planiranje. Osjećat ćete se ispunjenije posvetite li više pažnje partneru ili povežete li se dublje s njim umjesto da provedete vikend u tulumarenju.

Zabava sa smislom, ali ona koja će vas povezati s osobom s kojom dijelite zajedničke težnje, sjajan je način za trošenje energije. Mjesec će u subotu poslijepodne ući u znak vrijednog i predanog Jarca i osigurati svima dovoljno discipline i predanosti da pripreme i isplaniraju neko romantično iskustvo koje će otopiti i najtvrđa srca.

Gledajte na to kao da postavljate predstavu u kojoj dobar dramaturški predložak, prava scenografija i raznobojni kostimi služe tome da potaknu maštu publike. Vi igrate glavnu ulogu, ali znajte da uspjeh ovog poduhvata zavisi i od toga kome da prikažete svoju partnericu na pozornici u najboljem mogućem svjetlu.

Romantične ocjene vikenda 19. – 21. jula:

OVAN

❤♡♡

BIK

❤❤♡

BLIZANCI

❤❤♡

RAK

❤❤♡

LAV

❤❤♡

DJEVICA

❤❤♡

VAGA

❤♡♡

ŠKORPIJA

❤❤♡

STRIJELAC

❤❤♡

JARAC

❤❤♡

VODOLIJA

❤♡♡

RIBE

❤❤♡

Izvor: tportal.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica