Šta zapravo znače njegovi smajlići?

Je li sretan, jer je poslao smajlić? I zašto je u dva u noći poslao patlidžan? Ne, ne jedu mu se pohani patlidžani. Doznajte kako dečki koriste emotikone i što im oni zapravo znače. Otkriva jedan od njih, Joe Berkowitz.

Smajlić

Mi dečki volimo ubaciti ovog žigola među emotikonima. Njime želimo naglasiti našu sreću, istaknuti sarkazam ili testirati vaše granice. Svaka komunikacija teče glađe uz ove. (“Jesi li baš sigurna da ne želiš prespavati kod mene večeras?”)

Mig

Mi ga dečki najčešće koristimo kako bismo istaknuli dvostruko (najčešće seksualno) značenje poruke. (“Pokušavam ne misliti na tebe, ali nekad je to prokleto teško.”)

Mišićava ruka

Ovako se osjećamo kao da smo Channing Tatum u stvarnom životu. (“Idem u teretanu. Treba li ti poslije prebaciti namještaj ?”)

Plamen

Ovo je naš način da vam kažemo kako izgledate jako seksi i da izgaramo za vama. Rjeđe ga koristimo kao znak da smo bolesni i da imamo povišenu temperaturu.

Princeza

Kad ovo koristimo, želimo vam dati do znanja da bismo vas tretirali kao Kate Middleton. to uopće ne znači da bismo vas željeli držati zatvorenu u kuli na vrhu tornja.

Patlidžan

Možda je stvoren za lakše pisanje recepata iz talijanske kuhinje, ali dečki ga koriste isključivo kako bi dočarali svoj – penis. Da, nama je to kao slika penisa iz crtića.

Koktel

Najčešće je to znak da želimo uskoro otići na piće s vama… ali ponekad, kad vidimo koliko ste nam poslali u posljednjih 14 poruka, to je znak kako mislimo da ste pijani.

Srdašca u očima

Ovim putem nećemo vam reći da vas volimo, nego želimo. Evo primjera: “Jedva čekam da te… vidim .”

Smiješna kakica

Ovo je poput onih mrlja iz Rorschachova testa kad ih se stavi izvan konteksta jer…ne postoji primjeren kontekst za ovo. Ovo koristimo samo zato što možemo. Dublje značenje ne postoji.