ŠTA ŽENAMA SMETA VIŠE OD MALOG MUŠKOG ‘PONOSA’: Veličina je bitna, ali ima nešto važnije…

ŠTA ŽENAMA SMETA VIŠE OD MALOG MUŠKOG ‘PONOSA’: Veličina je bitna, ali ima nešto važnije…

Veličina je važna, naravno, no libido je još važniji, jer žene više vole duže nego s dužim kraće, da se fino izrazimo. Osim toga, postoje još neki detalji koji će ženama puno više smetati od malog muškog ponosa.

Recimo, dosta je važna vaša fizička aktivnost. Poznato je da više vježbanja donosi i više libida, kao i izdržljivost potrebnu za zahtjevnije partnerice kojima treba više vremena da bi postigle orgazam. Stoga, kržljavi tipovi koji nemaju dovoljno snage neće biti baš traženi seksualni partneri.

No, jednako tako neće biti ni prevelike jagme za likovima s pivskim trbuhom. Sixpack je seksi, seksi je i mali trbuščić, no trbušina je povezana sa smanjenim razinama testosterona i, posljedično, malim libidom. Takvim se muškarcima može preporučiti jedino teretana i zdrava prehrana.

Ni partijaneri nisu pretjerano traženi, jer im je libido ograničen količinama duhana i alkohola koje su unijeli. Formula je jednostavna – više cigareta i pića, slabija erekcija zbog lošeg protoka krvi u penisu.

Žene koje znaju pri prvom pogledu na penis koji do tada nisu vidjele spustit će pogled na testise. Ako su mali, to je puno veći problem od veličine penisa, jer imaju puno manje sjemena, što opet znači moguće velike probleme sa začećem.

Završavamo s dužinom, ali ne penisa nego seksa. Ako snošaj traje kraće od dvije minute do muškog orgazma, to se zove preuranjena ejakulacija. Kad traje unedogled, lik je ili intenzivno masturbirao toga dana ili je na lijekovima koji onemogućavaju orgazam, poput antidepresiva, tako da je to zapravo jedina dužina o kojoj trebate brinuti.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE