Stanija poručila Dalili: Mogu da ti otmem Dejana!

Untitled
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U emisiji “Izbacivanje”. Voditelj Darko Tanasijević nalazi se u novom dijelu Zadruge, a prvi razgovor će obaviti sa Stanijom Dobrojević. Ona će progovoriti o gorućim temama u Beloj kući, a pogotovo o odnosu Sandre Rešić i Marka Osmakčića.

Inače, Stanija odlazi početkom sedmice na suđenje te će napusti Zadrugu.

– On je preko dana išao od djevojke do djevojke. Par puta je srčano branio, ja sam Rešićki rekla: “Dobar je mali, čuvaj ga kad odem”. Harem je napravio Janjuš, znamo da je ovde zeznuo brak i šta je bilo sa Majom, a djevojke se lijepe za njega zbog kadra. Smatram da bi svaka devojka prije trebala da izabere Marka, nego Janjuša koji se sprda sa djevojkama. Rekla sam mu da pogleda Rešiću slatka je, zrelija, nije je imao u opticaju jer je starija. Ja sam sve to gledala kroz prizmu sebe i moje veze, dečko mi je 9 godina mlađi, nisam vjerovala u to, ali ja sam sretnija sa njim u vezi. Voljela bih da vidim njenu emotivniju stranu, da u njenoj priči nju komentarišu – govorila je Stanija.

– Zašto je sumnjičava u tvom i Markovom odnosu? – upitao je Darko Tanasijević.

– Jedino što je Marko u startu rekao da sam ja njemu ikona. Kad me je upoznao dopadam mu se još više, jer je vidio koliko sam normalna i prizemna. Ostale su te riječi, ali on je od starta rekao da imam dečka i da to poštuje. Nikad mi se nije udvarao. Jedini problem, što bi mogao da bode oči, je što Marko sjedi pored mene na garnituri. Zaista neočekivano lijepo prijateljstvo, nisam očekivala da može tako lijepo da se druži jer je muškarac u pitanju. Od prvog dana mi je sačuvao krevet, stavili su nas u situaciju. Već sam razgovarala sa Sandrom, njena nesigurnost, može samo da ga otjera. Mora da se vodi sopstvenim osjećajem, može i moja porodica da bude protiv, ja idem glavom kroz zid – pričala je Dobrojevićeva.

– Ponovo sijevaju varnice između tebe i bračnog para Dragojevič? – započeo je Darko novu temu.

– Dalila me hvata za svaku riječ, ja je hvatam na te fore. Sinoć je htjela da spomene nešto hipotetički, rekla sam joj da hipotetički mogu da joj skinem i Dejana. Vjerna sam kao ker u svom odnosu – odgovorila je Stanija.

– Kako ti se čine Milica i Mensur? – pitao je Darko.

– Milica i Mensur su meni preslatki. Ja sam vidjela od samog starta, ona poslije žurke namjerno neće kod njega, moram da je odvedem u krevet, on se nervira. Pokazuje svoj stav, djevojka ima šta da kaže. Predala se tom odonsu i idealna je za njega, takvog kakav jeste – rekla je ona.

GODISNJICA
MARKETING